top of page
NYHEDER
Mind in Motion åbner ny sundhedsklinik
 
1. maj 2013

I juni 2013 åbner Mind in Motion en ny psykologklinik i hjertet af Amager, København. MiM er et projekt, som psykolog og grundlægger Arni Thoroddur Gudmundsson har udviklet i løbet af de sidste år sammen med psykolog og personlig træner Karl Jonas Smarason og personlig træner Ragnhildur Thordardottir.

Hos MiM er formålet at hjælpe folk med at håndtere sine problemer ved brug af psykolog- og træningsmetoder. Selvom fleste kender til de positive indflydelse psykologi og fysisk træning kan have på ens helbred, er det sjældent, at begge metoder er kombineret i et helhedstilbud.

 

Med MiM er formålet at komme udenom den negative stempling, der ofte er forbundet med at gå til psykolog. Effekten af MiMs behandling har vist sig at være større og meget positiv, når der både arbejdes med tanker og følelser på den ene side samt helbred og livsstil på den anden side.

Ved brug af træning vil psykologbehandling give bedre resultater, og omvendt vil brugen af psykologi give træningen og kosten et mærkbart resultat.

Mind in Motion åbner døren i hjertet af Amager

bottom of page